Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Black Widow

black widowBlack Widow kapi su dizajnirane da potaknu ženske hormone i povećaju protok krvi kroz vaginalno područje, što rezultira jačanjem seksualne želje kod žena. Ovaj afrodizijak pruža potpuno prirodno rješenje za poticanje libida. Kroz poboljšanu cirkulaciju i veći protok krvi u vagini, kapi obećavaju pružiti intenzivne seksualne doživljaje i potaknuti intenzivne vrhunce.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči BLACK WIDOW za žene

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x BLACK WIDOW za žene 2 x BLACK   69,99 €
3 x BLACK WIDOW za žene 3 x BLACK 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x BLACK WIDOW za žene 4 x BLACK 19,99 € 139,98 € 119,99 €
5 x BLACK WIDOW za žene 5 x BLACK 14,99 € 174,98 € 159,99 €
6 x BLACK WIDOW za žene 6 x BLACK 34,98 € 209,97 € 174,99 €
7 x BLACK WIDOW za žene 7 x BLACK 49,98 € 244,97 € 194,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Black Widow kapi, poznate i kao “Crna Udovica”, predstavljaju afrodizijak koji ima za cilj poticanje seksualnog nagona kod žena. Ovaj proizvod je rezultat dugotrajnih istraživanja i eksperimenata te je stekao reputaciju kao jedan od najmoćnijih afrodizijaka za žene dostupnih na tržištu. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima i jednostavnoj formuli, Black Widow kapi obećavaju pružiti potpuno novu razinu seksualnog zadovoljstva.

  Namijenjeno Svima:

  Black Widow kapi su namijenjene svim ženama koje žele unaprijediti svoj seksualni život. Posebno su dizajnirane za žene koje osjećaju nedostatak želje za seksom ili imaju problema s potpunim uživanjem u intimnosti. Ovaj afrodizijak također je usmjeren na žene koje su seksualno neaktivne već neko vrijeme.

  Kako Koristiti Black Widow Kapi:

  Ove kapi dolaze u obliku bezbojne tekućine, bez okusa i mirisa. Preporučuje se konzumirati polovicu sadržaja bočice, što predstavlja jednu dozu, 20-30 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Tekućinu možete konzumirati samostalno, dodati je u piće ili hranu. Važno je napomenuti da se preporučuje jedna doza unutar 24 sata kako bi se izbjegle neželjene nuspojave.

  Sastojci i Djelovanje:

  Black Widow kapi sadrže isključivo prirodne sastojke poput ginkgo bilobe, ginsenga i ekstrakta make, koji djeluju na povećanje razine ženskih hormona u tijelu. Ova jedinstvena formula obećava snažnu želju za seksom, vlaženje vagine, pojačane kontrakcije vaginalnih mišića te povećano seksualno zadovoljstvo i izdržljivost.

  Black Widow u Praksi:

  Ovaj proizvod možete slobodno miješati s bilo kojim pićem, bez obzira na to je li alkoholno ili bezalkoholno. Djelovanje počinje otprilike 30 minuta nakon konzumacije i može trajati do 12 sati. Preporučuje se uzimanje pola sata prije seksualne aktivnosti kako bi se postigao najbolji učinak.

  Sigurnost i Diskrecija:

  Nakon dugotrajnih istraživanja, Black Widow kapi su se pokazale kao siguran proizvod bez štetnih nuspojava. Važno je napomenuti da žena zadržava kontrolu nad svojom seksualnom željom, ali ovaj afrodizijak je može pojačati. Diskretna kupnja putem provjerenih internetskih trgovina pruža anonimnost i dostavu na kućni prag unutar 48 sati.

  Zaključak:

  Black Widow kapi za žene obećavaju revitalizaciju i poboljšanje seksualnog života. Kroz svoju prirodnu formulu i jednostavan način upotrebe, ove kapi nude poticaj želji za seksom, unaprjeđujući intimne trenutke i pružajući dugotrajno seksualno zadovoljstvo. Važno je, međutim, pridržavati se preporučenih doza i paziti na individualne reakcije organizma.