Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra šumeće tablete

kamagra šumeće tableteKamagra šumeće tablete su dostupne u kutiji od 7 x 100 mg, a imaju okus naranče što ih čini ukusnijima i lakšima za konzumaciju. Ove tablete najbolje djeluju kada se uzimaju na prazan želudac. Njihovo djelovanje započinje već nakon 20 minuta od uzimanja i traje do čak 6 sati, pružajući pacijentima produženo razdoblje djelovanja i veću fleksibilnost u planiranju seksualne aktivnosti. Uz to, šumeće tablete omogućuju brže apsorpciju aktivnih sastojaka u organizmu, što ih čini popularnim izborom među korisnicima.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA ŠUMEĆE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
14 x Kamagra šum. tablete 14 x Kamagra   69,99 €
21 x Kamagra šum. tablete 21 x Kamagra 9,99 € 104,99 € 94,99 €
28 x Kamagra šum. tablete 28 x Kamagra 24,99 € 139,98 € 114,99 €
35 x Kamagra šum. tablete 35 x Kamagra 44,99 € 174,98 € 129,99 €
42 x Kamagra šum. tablete 42 x Kamagra 69,98 € 209,97 € 139,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Kamagra šumeće tablete su jedan od oblika Kamagra proizvoda koji se koriste za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca. Ove tablete dolaze u kutiji od 7 x 100 mg i imaju okus naranče, što ih čini prihvatljivijima za konzumaciju. Glavni aktivni sastojak u Kamagra šumećim tabletama je sildenafil citrat, koji djeluje pojačavanjem opuštanja glatkih mišića pomoću dušikovog oksida, što rezultira povećanim protokom krvi u penis i olakšava postizanje erekcije.

  Prednost šumećih tableta je što se brže apsorbiraju u tijelu u usporedbi s običnim tabletama, omogućujući brži početak djelovanja. Djelovanje Kamagra šumećih tableta počinje već nakon 20 minuta od uzimanja i traje do 6 sati, što korisnicima pruža fleksibilnost u planiranju seksualne aktivnosti.

  Prije uzimanja Kamagra šumećih tableta važno je konzultirati se s liječnikom, osobito ako postoje zdravstveni problemi ili ako se uzimaju drugi lijekovi koji mogu interagirati s sildenafil citratom. Također, treba obratiti pažnju na kontraindikacije i moguće nuspojave, uključujući glavobolju, probavne smetnje, crvenilo kože, i druge.

  Kamagra šumeće tablete treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Važno je slijediti upute za doziranje i ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu od 100 mg. U slučaju predoziranja ili neželjenih nuspojava, potrebno je odmah potražiti medicinsku pomoć.