Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra žvakaće gume

kamagra žvakaće gumeOvo je inovativni seksualni stimulans koji dolazi u obliku žvakaće gume, što ga čini jedinstvenim na tržištu. Pakiran je u kutiji koja sadrži 4 x 100 mg žvakaćih guma. Osim toga, možete birati između različitih voćnih okusa kako biste pronašli onaj koji vam najviše odgovara. Kamagra žvakaće gume imaju brz početak djelovanja, već nakon 15 minuta od uzimanja, te pružaju učinkovitost koja traje 3 do 4 sata. Ovaj jedinstveni proizvod pruža diskretan i jednostavan način za poboljšanje seksualne performanse.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA ŽVAKAĆE gume

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra žvakače 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kamagra žvakače 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kamagra žvakače 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kamagra žvakače 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kamagra žvakače 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kamagra žvakače 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Kamagra žvakaće gume su jedinstveni seksualni stimulans koji dolazi u obliku žvakaće gume. Glavna komponenta ovih žvakaćih guma je sildenafil citrat, isti aktivni sastojak koji se koristi i u tradicionalnim tabletama Kamagra lijeka za liječenje erektilne disfunkcije. Sildenafil citrat djeluje tako da poboljšava protok krvi u penis, olakšavajući postizanje i održavanje erekcije.

  Osim toga, Kamagra žvakaće gume dolaze u različitim voćnim okusima, što ih čini prijatnijima za konzumaciju. Ovaj oblik lijeka može biti posebno prikladan za ljude koji imaju poteškoća s gutanjem ili koji preferiraju ovu nekonvencionalnu formu lijeka.

  Prednost Kamagra žvakaćih guma je u brzom početku djelovanja. Dok tradicionalne tablete Kamagra trebaju oko 30-60 minuta da počnu djelovati, žvakaće gume počinju djelovati već nakon 15-20 minuta od uzimanja. Ovo brzo djelovanje čini ih praktičnijim za spontani seksualni odnos.

  Važno je napomenuti da Kamagra žvakaće gume, kao i bilo koji lijek koji sadrži sildenafil citrat, ne bi trebale biti uzimane bez prethodne konzultacije s ljekarom, posebno ako osoba već koristi druge lijekove ili ima neko postojeće zdravstveno stanje. Također, treba se pridržavati preporučene doze i ne prelaziti jednu žvakaću gumu dnevno kako bi se izbjegle nuspojave i mogući zdravstveni rizici.