Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra gel Oral Jelly 4

kamagra oral jelly 4Kamagra gel Oral Jelly 4 dolazi u pakiranju od 7 x 100 mg i nudi širok spektar različitih okusa kao što su Coca Cola, Marelica, Breskva, Tropsko voće, Kokos, Šumsko voće i Med. Koristi se tako da cijelu tekućinu iz vrećice istisnete u usta i progutate. Da bi proizvod postigao najbolje rezultate, preporučuje se uzimanje na prazan želudac prije obroka. Počinje djelovati otprilike 20 minuta nakon uzimanja i može trajati do 3 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GEL Oral Jelly 4

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra gel 4 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kamagra gel 4 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kamagra gel 4 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kamagra gel 4 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kamagra gel 4 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kamagra gel 4 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Kamagra gel Oral Jelly 4 je proizvod namijenjen muškarcima koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom. Dolazi u pakiranju od 7 x 100 mg gelova različitih okusa, pružajući korisnicima širok izbor. Neke od okusa koje nudi uključuju Coca Cola, Marelica, Breskva, Tropsko voće, Kokos, Šumsko voće i Med.

  Ovaj gel se koristi tako što se cijela tekućina iz vrećice istisne u usta i proguta. Preporučuje se uzimanje na prazan želudac prije obroka kako bi se postigao najbolji učinak. Djelovanje gela počinje otprilike 20 minuta nakon uzimanja, a efekt traje do 3 sata.

  Kamagra gel Oral Jelly 4 sadrži glavnu komponentu Sildenafila, koja djeluje pojačavajući opuštanje glatkih mišića uz pomoć dušikovog oksida. To dovodi do povećanog protoka krvi u određena područja penisa, što rezultira postizanjem erekcije. Ovaj lijek se primarno koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca, ali može se koristiti i za liječenje plućne arterijske hipertenzije.

  Važno je uzimati Kamagra gel Oral Jelly 4 prema uputama i ne prelaziti preporučenu dozu. Također, važno je izbjegavati konzumaciju grejpa ili soka od grejpa dok se koristi ovaj lijek, jer to može utjecati na njegovu učinkovitost.

  Kao i kod svakog lijeka, moguće su nuspojave poput glavobolje, crvenila, žgaravice, probavnih smetnji, začepljenog nosa, vrtoglavice ili proljeva. U rijetkim slučajevima može doći do ozbiljne alergijske reakcije, pa je važno potražiti liječničku pomoć ako se pojave ozbiljni simptomi.

  Kamagra gel Oral Jelly 4 ne smije se uzimati s nitratima i rekreativnim drogama poput “poppera” koji sadrže amil ili butil nitrit, kao ni s drugim lijekovima za impotenciju ili lijekovima za visoki krvni tlak. Prije uzimanja ovog lijeka, važno je konzultirati se s liječnikom ili ljekarnikom kako biste bili sigurni da je siguran za vas i neće izazvati interakcije s drugim lijekovima koje možda uzimate.

  Uvijek je važno čuvati lijekove na odgovarajućoj temperaturi, dalje od svjetla i vlage, i izvan dohvata djece i ljubimaca.