Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Dapoxetin

dapoxetinDapoksetin je aktivni sastojak koji se koristi u medicinskim preparatima za liječenje prerane ejakulacije kod muškaraca. Dapoksetin pomaže produžiti vrijeme do ejakulacije, omogućujući muškarcima veću kontrolu nad seksualnim odnosom i smanjujući osjećaj frustracije povezan s preranom ejakulacijom.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči DAPOXETIN D – FORCE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija DAPOXETIN 60mg 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija DAPOXETIN 60mg 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija DAPOXETIN 60mg 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija DAPOXETIN 60mg 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija DAPOXETIN 60mg 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija DAPOXETIN 60mg 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Dapoksetin, koji pripada klasi selektivnih inhibitora ponovne pohrane serotonina (SSRI), koristi se za liječenje prerane ejakulacije kod muškaraca.

  Mjere opreza Prije uzimanja dapoksetina, važno je obavijestiti svog liječnika ili ljekarnika o eventualnim alergijama ili drugim zdravstvenim problemima, poput bipolarnog poremećaja, očnih, jetrenih ili bubrežnih oboljenja. Treba imati na umu da starije osobe mogu biti osjetljivije na nuspojave lijeka. Tijekom trudnoće, primjena ovog tretmana treba biti ograničena na slučajeve kada je to apsolutno nužno, a žene koje su trudne ili planiraju trudnoću ne bi trebale dolaziti u kontakt s ovim lijekom.

  Doziranje i uputa Dapoksetin se uzima oralno, s čašom vode, neovisno o obroku. Važno je izbjegavati drobljenje, žvakanje ili rezanje tableta. Preporučuje se strogo pridržavanje propisane doze, uz konzultaciju s liječnikom o odgovarajućoj dozi za svakog pacijenta. Treba imati na umu da lijek može zahtijevati određeno vrijeme da pokaže svoje učinke.

  Nuspojave Najčešće nuspojave dapoksetina uključuju brz i nepravilan puls, tremor, anksioznost, zamagljen vid, povraćanje, groznicu, proljev itd. Važno je obratiti se liječniku ili ljekarniku ako primijetite bilo kakve neželjene učinke. U rijetkim slučajevima može se pojaviti ozbiljna alergijska reakcija.

  Interakcija s lijekovima Prije uzimanja dapoksetina, treba obavijestiti liječnika ili ljekarnika o svim drugim lijekovima koje pacijent koristi, uključujući i one bez recepta ili biljne pripravke. Dapoksetin može interagirati s raznim lijekovima, uključujući inhibitore MAO-a, antiaritmike, inhibitore ponovne pohrane serotonina-noradrenalina (SSNRI), antipsihotike i antagoniste H2 receptora.

  Propuštena doza i predoziranje U slučaju propuštene doze, preporučuje se uzimanje propuštene doze čim se sjetite, ali izbjegavanje uzimanja dvostruke doze kako biste nadoknadili propušteno. U slučaju sumnje na predoziranje, treba potražiti hitnu medicinsku pomoć.

  Pohrana i izjava o odricanju od odgovornosti Lijek treba čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od svjetla i vlage, te izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca. Važno je napomenuti da ovdje pružene informacije ne obuhvaćaju sve smjernice za uporabu lijeka te se ne preporučuje samoliječenje. Svaka specifična uputa treba biti dogovorena s liječnikom.