Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra gel Oral Jelly

Kamagra gel dostupan je u kutiji koja sadrži 7 vrećica, svaka s 100 mg gela raznih voćnih okusa. Za optimalne rezultate, preporučuje se uzimanje gela na prazan želudac prije jela. Način upotrebe je jednostavan: cijelu tekućinu iz vrećice istisnite u usta i progutajte. Djelovanje Kamagra gela Oral Jelly počinje nakon otprilike 20 minuta od uzimanja i traje do 3 sata, pružajući vam potrebnu potporu u intimnom životu.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GEL Oral Jelly

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kam. Oral Jelly 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kam. Oral Jelly 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kam. Oral Jelly 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kam. Oral Jelly 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kam. Oral Jelly 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kam. Oral Jelly 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Sildenafil je glavni sastojak Kamagra gela. On djeluje pojačavanjem opuštanja glatkih mišića pomoću dušikovog oksida, tvari koja se obično oslobađa tijekom seksualne stimulacije. To opuštanje omogućuje veći protok krvi u određene dijelove penisa, što rezultira erekcijom. Kamagra gel se koristi za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca i plućne arterijske hipertenzije. Može se koristiti i u druge svrhe koje nisu navedene ovdje.

  Doziranje i način primjene Kamagra gela:

  Uzima se prema potrebi, otprilike 1 sat prije seksualne aktivnosti. Preporučuje se ne uzimati ga više od jednom dnevno. Preporučuje se izbjegavati uzimanje lijeka nakon obroka bogatog masnoćama, jer to može odgoditi djelovanje lijeka. Također, treba izbjegavati konzumiranje grejpa ili soka od grejpa tijekom liječenja Sildenafila.

  Mjere opreza:

  Prije početka uzimanja Sildenafila, važno je obavijestiti svog liječnika ili ljekarnika ako imate alergije ili preosjetljivost na ovaj lijek. Starije osobe mogu biti osjetljivije na nuspojave lijeka.

  Kontraindikacije:

  Kamagra gel se ne smije koristiti kod pacijenata koji uzimaju druge lijekove za impotenciju ili nitratne lijekove za bol u prsima ili srčane probleme. Također, ne preporučuje se uporaba ovog lijeka kod žena, djece i osoba s poznatom preosjetljivosti na bilo koji sastojak tablete.

  Nuspojave:

  Najčešće nuspojave uključuju glavobolju, crvenilo, žgaravicu, smetnje u probavi, začepljen nos, vrtoglavicu ili proljev. Ozbiljne alergijske reakcije su rijetke, ali je važno potražiti odmah liječničku pomoć ako se pojave. Većina ljudi koji koriste ovaj lijek ne doživljava ozbiljne nuspojave. Ako primijetite bilo kakve nuspojave koje nisu navedene ovdje, obratite se svom liječniku ili ljekarniku.

  Interakcije s lijekovima:

  Važno je izbjegavati istovremenu uporabu Sildenafila s nitratima, rekreativnim drogama poput “poppera”, lijekovima alfa-blokatorima i drugim lijekovima za impotenciju ili visoki krvni tlak. Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom ili ljekarnikom prije početka uzimanja novih lijekova.

  Čuvanje:

  Lijekove treba čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od svjetla i vlage, na mjestu nedostupnom djeci i ljubimcima. Ne preporučuje se čuvanje lijekova u kupaonici.

  Izjava o odgovornosti:

  Informacije o lijekovima koje pružamo su općenite i ne obuhvaćaju sve upute, moguće interakcije ili mjere opreza. Ne preporučuje se samoliječenje na temelju informacija na web stranici. Važno je konzultirati se s liječnikom ili ljekarnikom prije uzimanja bilo kojeg lijeka. Ne prihvaćamo odgovornost za eventualne pogreške ili štetu proizašlu iz korištenja informacija na web stranici.