Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Uvjeti kupovine i korištenja

ARTIKLI
Pri korištenju tableta važno je slijediti upute. Ovi proizvodi nisu namijenjeni osobama mlađim od 18 godina. Čuvajte ih na suhom i hladnom mjestu, kako je naznačeno na pakiranju, te izvan dosega djece.

NARUČIVANJE

Nakon što naručite proizvod, primit ćete potvrdu na e-mail adresu koju ste naveli. Ukoliko želite otkazati narudžbu, to možete učiniti unutar 1 sata slanjem e-maila na naznačenu adresu. Ako narudžba nije otkazana unutar tog vremenskog okvira, smatra se da se slažete s uvjetima i otkazivanje više nije moguće. Naša obveza je poslati robu prema dogovoru i načinu pakiranja naznačenom prilikom naručivanja. Narudžbe zaprimljene do 16 sati bit će poslane istog dana; u protivnom, bit će poslane sljedeći radni dan.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi dolaze kao preporučeni paketi, a plaćanje se vrši nakon njihovog preuzimanja. Poštarina za naručene proizvode je besplatna. U slučaju plaćanja pouzećem, Hrvatska pošta naplaćuje odgovarajuću uslugu prema svojem cjeniku.

JAMSTVO

Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo jamstvo povrata novca u iznosu kupovne vrijednosti. Kako biste ostvarili jamstvo, javite nam se u roku od 30 dana od preuzimanja proizvoda putem e-maila. Troškove povrata snosi kupac. Proizvod mora biti nekorišten, u originalnom pakiranju, s maksimalno dvije potrošene tablete.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Informacije na našoj web stranici služe općoj informiranosti i ne zamjenjuju medicinske savjete. Ako trebate medicinsku pomoć, obratite se stručnjaku. Ne preuzimamo odgovornost za mišljenja i ocjene pojedinaca.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Obvezujemo se na čuvanje svih osobnih podataka korisnika u skladu sa zakonodavstvom. Podaci se koriste isključivo u svrhu dostave proizvoda i slanja promotivnih ponuda te nisu dostupni neovlaštenim osobama.

KONTAKT

Za sva pitanja i komunikaciju, možete nas kontaktirati putem e-maila: [email protected]