Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Levitra

levitraLevitra je lijek koji sadrži aktivni sastojak vardenafil, koji je namijenjen za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca starijih od 18 godina. Glavna karakteristika vardenafila je njegova sposobnost brzog djelovanja, što znači da se može očekivati da će lijek početi djelovati relativno brzo nakon uzimanja. Nedavna istraživanja su pokazala da učinak koji ima Levitra može trajati do 12 sati nakon uzimanja, pružajući muškarcima produženi period u kojem mogu postići i održati erekciju tijekom seksualne aktivnosti.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči LEVITRA

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutijica Levitra 2 x kutijica   69,99 €
3 x kutijica Levitra 3 x kutijica 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutijica Levitra 4 x kutijica 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutijica Levitra 5 x kutijica 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutijica Levitra 6 x kutijica 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutijica Levitra 7 x kutijica 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Levitra djeluje opuštajući krvne žile u penisu, što povećava protok krvi i omogućuje muškarcima da lakše postignu i održe erekciju tijekom seksualne stimulacije. Ovaj lijek je jedan od popularnih tretmana za erektilnu disfunkciju i često se koristi kao alternativa drugim lijekovima poput Viagre ili Cialis-a.

  Važno je napomenuti da Levitra treba koristiti samo prema preporuci liječnika i da se ne smije uzimati više od preporučene doze ili češće nego što je propisano. Također, treba izbjegavati kombiniranje Levitre s drugim lijekovima ili tvarima bez prethodnog savjetovanja s liječnikom, jer to može povećati rizik od nuspojava ili komplikacija.

  Levitra je lijek koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (ED) kod muškaraca. Glavni aktivni sastojak u Levitri je vardenafil. To je inhibitor fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5), koji djeluje povećavajući protok krvi u penis tijekom seksualne stimulacije. Ovaj lijek pomaže muškarcima postići i održati erekciju kako bi imali zadovoljavajući seksualni odnos.

  Levitra je dostupna u obliku tableta za oralnu primjenu. Obično se uzima otprilike 25 do 60 minuta prije planiranog seksualnog aktivnosti. Djelovanje Levitre traje otprilike 4 do 5 sati, što znači da će muškarcima pružiti prozor za seksualnu aktivnost tijekom tog vremena.

  Ovaj lijek je indiciran za muškarce starije od 18 godina koji imaju poteškoće s postizanjem ili održavanjem erekcije. Važno je napomenuti da Levitra neće povećati seksualnu želju i da je seksualna stimulacija još uvijek potrebna kako bi lijek bio učinkovit.

  Levitra je jedan od popularnih tretmana za erektilnu disfunkciju i pokazala se kao učinkovit lijek za mnoge muškarce diljem svijeta. Međutim, prije uzimanja Levitre, važno je konzultirati se s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom kako biste dobili odgovarajuće savjete i recept.