Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

FAQ – Česta pitanja korisnika

Koje proizvode nudite za poboljšanje erekcije?

Naša online ljekarna nudi širok asortiman proizvoda za poboljšanje erekcije, uključujući popularne lijekove poput Viagre, Cialisa i Kamagre. Uz proizvode za muškarce tu su i proizvodi za žene poput španjolske mušice ili Lovegre.

Kako mogu biti siguran da će moja narudžba biti diskretno pakirana?

Naša ljekarna osigurava potpunu diskreciju. Svi proizvodi pakiraju se diskretno, bez oznaka ili naznaka sadržaja, kako bi se osigurala vaša privatnost.

Koliko će mi trebati da primim svoju narudžbu?

Obveza oglašivača je da pošalje kupcu robu u skladu s dogovorom i načinom pakiranja navedenim prilikom narudžbe. Ako je narudžba primljena do 16 sati istog dana, bit će poslana na adresu naručitelja. Narudžbe primljene nakon 16 sati bit će poslane sljedeći prvi radni dan.

Vrijeme dostave može varirati ovisno o lokaciji kupca. Trudimo se osigurati brzu i pouzdanu dostavu te obično proizvodi stižu u roku od otprilike 3 radna dana.

Mogu li otkazati narudžbu?

Ako želite otkazati svoju narudžbu, važno je da to učinite unutar jednog sata od trenutka narudžbe putem naznačene e-mail adrese. Ako ne otkažete narudžbu u tom roku, smatrat će se da ste prihvatili uvjete kupovine i više nećete moći otkazati narudžbu.

Kako mogu biti siguran da su vaši proizvodi sigurni i autentični?

Naša ljekarna surađuje samo s pouzdanim i licenciranim dobavljačima. Svi proizvodi prolaze kroz stroge kontrole kvalitete kako bi se osigurala njihova autentičnost i sigurnost.

Kako mogu kontaktirati vašu službu za korisnike u slučaju pitanja ili problema?

Naša služba za korisnike dostupna je putem e-maila. Kontakt informacije dostupne su na našoj web stranici, a naš tim uvijek stoji na raspolaganju za pomoć i podršku.

Je li moja privatnost i sigurnost podataka osigurana prilikom narudžbe na vašoj web stranici?

Da, vaša privatnost i sigurnost podataka su naš prioritet. Svi vaši osobni podaci i financijski podaci šifrirani su i zaštićeni najvišim sigurnosnim standardima, te se ne djele drugim osobama. Odmah nakon uspješne dostave proizvoda svi vaši podaci brišu se iz baze.